Kliknij tutaj dwukrotnie aby edytować tekst
WARSZTATY ONLINE
To, co jesz – i jak jesz – ma znaczenie. Ajurweda uważa, że dobre trawienie to fundament zdrowia całego organizmu. Kiedy układ trawienny działa prawidłowo, czujesz lekkość, spokój i jasność myślenia. Gdy jednak gromadzi się toksyczna Ama – pojawiają się wzdęcia, zmęczenie, mgła umysłowa, a nawet problemy emocjonalne.
Data WARSZTATÓW:
13 września 2025
GODZ. 07:30 - 10:30
MIEJSCE: ONLINE
Wiosna kojarzy Ci się z czerwonymi oczami, niekończącym katarem i wysypkami? Testy, leki, inhalacje i ciągle to samo?
Ajurweda pomoże Ci znaleźć przyczyny alergii oraz naturalne sposoby radzenia sobie z nimi. Przekonaj się, że alergia nie musi zostać z Tobą na całe życie!
Zapisz się na bezpłatny webinar z Moniką Malec-Ziomkowską - certyfikowaną konsultantką Ajurwedy, która pokaże Ci zupełnie inne podejście do alergii i walki z nimi.
Webinar będzie prowadzony w języku polskim.
Podczas tych warsztatów z Moniką Malec-Ziomkowską poznasz zasady gotowania i odżywiania według Ajurwedy, które wspierają jelita, oczyszczają organizm i budują odporność – fizyczną i psychiczną.
Ajurweda mówi:„Nie jesteś tym, co jesz – jesteś tym, co przyswajasz”
CENA: 249 zł
To, co jesz – i jak jesz – ma znaczenie. Ajurweda uważa, że dobre trawienie to fundament zdrowia całego organizmu. Kiedy układ trawienny działa prawidłowo, czujesz lekkość, spokój i jasność myślenia. Gdy jednak gromadzi się toksyczna Ama – pojawiają się wzdęcia, zmęczenie, mgła umysłowa, a nawet problemy emocjonalne.
Tym zajmiemy się na warsztatach z dr Shivani Sood - lekarką Ajurwedy z ponad 20-letnim doświadczeniem we wspieraniu kobiet w powrocie do ich prawdziwego ja.
Ajurweda nie skupia się tylko na produktach, ale na całym procesie – od przygotowania jedzenia po jego przyswajanie. Podczas warsztatów poznasz tę mądrość w praktyce.
Podczas tych warsztatów z Moniką Malec-Ziomkowską poznasz zasady gotowania i odżywiania według Ajurwedy, które wspierają jelita, oczyszczają organizm i budują odporność – fizyczną i psychiczną.
Ajurweda mówi:„Nie jesteś tym, co jesz – jesteś tym, co przyswajasz”
Ajurweda nie skupia się tylko na produktach, ale na całym procesie – od przygotowania jedzenia po jego przyswajanie. Podczas warsztatów poznasz tę mądrość w praktyce.
Masz wzdęcia, gazy lub ciężkość po jedzeniu.
Często odczuwasz zmęczenie, mimo że jesz „zdrowo”.
Chcesz poprawić trawienie i wchłanianie składników odżywczych.
Zmagasz się z zaparciami lub rozregulowaną przemianą materii.
Chcesz zadbać o swoje jelita, ale nie wiesz, od czego zacząć.
Chcesz nauczyć się ajurwedyjskich zasad gotowania krok po kroku.
Certyfikowana konsultantka Ajurwedy stopnia I i II, certyfikowany nauczyciel Jogi Shivananda, dyplomowana pielęgniarka, fitoterapeuta. Ukończyłam kurs bioenergoterapii, certyfikowany kurs dla nauczycieli Jogi Shivananda, studia podyplomowe „Ajurweda jako holistyczna koncepcja zdrowia”.
Terapii ajurwedyjskich uczyłam się u źródła – w Indiach. Jestem też germanistką i absolwentką Wyższej Szkoły Pedagogicznej, dzięki czemu wypracowałam własne metody dydaktyczne.
Na co dzień pracuję z osobami, które chcą zmieniać swoje życie w zgodzie z zasadami Ajurwedy. Wprowadzam indyjskie założenia do polskiej rzeczywistości.
Gdańsk
KLUB ROZI
Gdańsk
KLUB ROZI
Certyfikowana konsultantka Ajurwedy stopnia I i II, certyfikowany nauczyciel Jogi Shivananda, dyplomowana pielęgniarka, fitoterapeuta. Ukończyłam kurs bioenergoterapii, certyfikowany kurs dla nauczycieli Jogi Shivananda, studia podyplomowe „Ajurweda jako holistyczna koncepcja zdrowia”.
Terapii ajurwedyjskich uczyłam się u źródła – w Indiach. Jestem też germanistką i absolwentką Wyższej Szkoły Pedagogicznej, dzięki czemu wypracowałam własne metody dydaktyczne.
Na co dzień pracuję z osobami, które chcą zmieniać swoje życie w zgodzie z zasadami Ajurwedy. Wprowadzam indyjskie założenia do polskiej rzeczywistości.
CERTYFIKOWANA KONSULTANTKA
Dowiesz się, jak komponować posiłki, które karmią ciało i umysł.
Poznasz ajurwedyjskie podejście do „nietoksycznego” jedzenia i dowiesz się, jak unikać toksycznych kombinacji.
Ajurweda uczy, że każdy smak wpływa na nas inaczej – może m.in. oczyszczać, odżywiać lub równoważyć. Przyjrzymy się każdemu z nich.
W Ajurwedzie nawet zdrowe produkty źle połączone będą miały negatywny wpływ na Twoje zdrowie. Nauczysz się unikać kombinacji, które obciążają jelita i tworzą toksyny.
Poznasz ajurwedyjskie techniki, przyprawy i nawyki, które wspierają procesy trawienne.
Sposób jedzenia jest tak samo ważny jak sam posiłek. W tej części dowiesz się, jak gotować, jak jeść i jak lepiej przyswajać składniki odżywcze.
W drugiej części warsztatów wspólnie ugotujemy kilka potraw wspierających układ trawienny – lekkich, odżywczych i łatwych do przygotowania.
Będziemy gotować z ajurwedyjskich przepisów. Otrzymasz wcześniej listę składników, by gotować razem z Moniką.
Poprawisz trawienie i zmniejszysz uczucie ciężkości po jedzeniu.
Dowiesz się, jak komponować posiłki.
Otrzymasz konkretne przepisy i wskazówki na co dzień
Zbudujesz zdrowy i świadomy stosunek do jedzenia.
Poznasz naturalne przyprawy, które działają jak lekarstwo.
Wzmocnisz swoją odporność i florę bakteryjną jelit.
W DNIU WYDARZENIA OTRZYMASZ LINK DO TRANSMISJI
Gotuj w zgodzie ze sobą i Ajurwedą.
CENA BRUTTO:
249 zł
Zadbaj o swoje jelita – naturalnie i z przyjemnością.
Shivani Ayurveda Poland sp. z o.o. ul. Nad Stawem 7, 80-454 Gdańsk
Nr rachunku bankowego:
92 1600 1462 1809 3737 0000 0001
NIP: 9571139285
REGON: 520666736
KRS: 0000938545
+48 58 770 12 88 info@ajurweda.org.pl
Shivani Ayurveda Poland sp. z o.o. ul. Nad Stawem 7, 80-454 Gdańsk